KTPkannattajat.com

Kannattajilta kannattajille
Tänään on Pe Kesä 22, 2018 2:14 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: Pe Touko 29, 2009 3:19 pm 
Poissa
Site Admin
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 6:32 pm
Viestit: 617
Paikkakunta: Hki
Taustaa:

Lainaa:
Palloliiton sivuilta:

Puutteita järjestelyissä

Erotuomarin ja tarkkailijan raporttien sekä seurojen vastineiden perusteella katsotaan selvitetyksi, että ottelun 20. minuutilla KTP:n tehtyä maalin heidän kannattajiaan juoksi kentälle juhlimaan maalia. Kannattajat palasivat takaisin katsomoon ennen kuin järjestyksenvalvojat ehtivät puuttua asiaan. Lisäksi kyseinen KTP:n kannattajajoukko sytytti yhden soihdun palamaan katsomossa. Koska kannattajien lähettyvillä oli vain yksi järjestyksenvalvoja, ei tilanteeseen pystytty puuttumaan. Sama kannattajajoukko joi mukanaan tuomia oluita ensimmäisellä puoliajalla ilman, että järjestyksenvalvojat puuttuivat juomiseen.

Turvallisuusmääräysten 3.1 mukaan jalkapallo-ottelun turvallisuudesta ja järjestyksestä vastaa tilaisuuden järjestäjä, eli kotijoukkue. Määräysten 4.1.1 mukaan järjestäjän tulee pyrkiä ottelun turvallisuuteen liittyvillä toimenpiteillä estämään ennakolta häiriöt ja vaaratilanteet. 4.1.6 mukaan alkoholia ei saa nauttia anniskelualueen ulkopuolella. 4.1.9 mukaan otteluun ei saa tuoda päihdyttäviä aineita eikä soihtuja.

LPS:llä on järjestävänä seurana ollut puutteellinen porttitarkastus, koska katsomoon oli tuotu olutta ja soihtu. Lisäksi järjestyksenvalvojia olisi pitänyt olla enemmän KTP:n kannattajien lähettyvillä, jotta edellä mainitut tapahtumat olisi pystytty estämään tai ainakin puuttumaan niihin välittömästi.

Turvallisuusmääräysten 3.7 mukaan seura on vastuussa kannattajiensa käytöksestä kaikissa ottelutapahtumissa, eli myös vierasotteluissa. Määräysten 4.1.12 mukaan seuran on neuvoteltava kannattajiensa kanssa turvallisuuteen ja järjestykseen liittyvistä asioista ennen kauden alkua ja selvitettävä heille myös vierasotteluita koskevat turvallisuus- ja käyttäytymissäännöt.

Rangaistusta harkitessaan valiokunta piti KTP:n osalta koventavana sitä, että se tuomittiin viime vuonna sakkoihin turvallisuusmääräysten rikkomisesta.

LPS ei voi rangaistusmääräysten 8 §:n perusteella hakea muutosta tähän päätökseen. Rangaistusmääräysten 8 ja 9 §:ien mukaisesti KTP:llä on oikeus hakea muutosta tähän päätökseen valittamalla kirjallisesti Suomen Palloliiton valitusvaliokunnalle.


Lainaa:
Kymen Sanomat

SPL:n valitusvaliokunta alensi KTP:n sakkoja

KOTKA. Suomen Palloliiton valitusvaliokunta päätti perjantaina alentaa KTP ry:n saamat 750 euron sakot 200 euroon. KTP:tä sakotettiin kakkosen ottelussa LPS-KTP tapahtuneista kannattajien kentälle juoksemisista ja yhden soihdun polttamisesta katsomossa.

LPS sai ottelusta 200 euron sakot. Alkuperäiset sakot määrännyt Palloliiton kurinpitovaliokunta perusteli KTP:n selvästi kovempia sakkoja sillä, että kotkalaisseuraa sakotettiin turvallisuusmääräysten rikkomisesta viime vuonna HIFK-KTP-ottelussa.

Valitusvaliokunta katsoi, että KTP:n rangaistuksen koventamiselle ei ole perusteita. KTP:n vuonna 2008 saama kurinpitosakko koski seuran toimintaa ottelutapahtuman järjestyksestä ja turvallisuudesta vastaavana kotijoukkueena. Nyt käsiteltävänä olleessa tapahtumassa oli kyse KTP:n kannattajien käyttäytymisestä vierasottelussa.

Valiokunnan mukaan huomioon on otettava myös joukkueen sarjataso ja KTP:n (heikot) mahdollisuudet vaikuttaa ”järjestäytymättömän kannattajakunnan” käyttäytymiseen. Näin ollen se katsoi 750 euron sakon olevan liian ankara.


Nyt kaikilla kannattajilla, sakkoihin myötävaikuttaneilla ja halutessaan muillakin, on mahdollisuus osoittaa tukensa seuralle ja osallistua sakkojen maksuun. Mikään summa ei ole liian pieni tai suuri. Jos rahaa jostain syystä kertyisi yli 200 euroa niin käytetään rahat perinteiseen malliin "kannattajatoiminnan kehittämiseen", oli sitten kyse uusista paitaprojekteista tai vaikka tulevista sakoista...

TILINUMERO: 101435-126707
VIESTIKENTTÄÄN: SAKKO

_________________
Excellent...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ti Kesä 16, 2009 4:53 pm 
Poissa
Site Admin
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 6:32 pm
Viestit: 617
Paikkakunta: Hki
Kerätyillä varoilla saadaan sakot maksettua. Kiitos kaikille osallistuneille!

_________________
Excellent...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ti Kesä 16, 2009 4:59 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: La Huhti 15, 2006 11:24 am
Viestit: 2196
Paikkakunta: Puukatsomo on rautaa
:thumbup:


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: To Loka 02, 2014 3:46 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 9:59 pm
Viestit: 2266
Nostetaas tämä ylös.

Ja tämän takia:

Lainaa:
Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt kokouksessaan torstaina 2.10. miesten Ykkösen ottelun Ilves - FC KTP tapahtumia.

YKKÖSEN OTTELU ILVES – FC KTP 20.9.2014

Päätös:

Kurinpitovaliokunta päätti seuraavaa:
- Ilves: 300 euroa sakkoa rangaistusmääräysten 3.1 §:n d-kohdan mukai-sesti.
- FC KTP: 500 euroa sakkoa rangaistusmääräysten 3.1 §:n d-kohdan mu-kaisesti.

Perustelut:

Päätöstä tehdessään kurinpitovaliokunnalla on ollut käytössään delegaatin raportti ja valokuva sekä Ilveksen vastine. FC KTP ei toimittanut vastinetta pyynnöstä huolimatta.

Näiden perusteella katsotaan selvitetyksi, että juuri ennen ottelun alkua sytytettiin FC KTP:n kannattajakatsomossa yksi savupommi. Savu häiritsi vain FC KTP:n kannattajakatsomoa.

Turvallisuusmääräysten 3.1 -kohdan mukaan tilaisuuden järjestyksestä ja turvallisuudesta vastaa tilaisuuden järjestäjä. Ilves on ollut tilaisuuden järjestäjä kyseisessä ottelussa. Määräysten 4.1.1 -kohdan mukaan ottelun järjestäjän tulee pyrkiä ottelun turvallisuuteen liittyvillä toimenpiteillä estämään ennakolta häiriöt ja vaaratilanteet. Määräysten 4.1.10 e-kohdan mukaan otteluun ei saa tuoda mm. soihtuja tai savuja. Ilves oli pyrkinyt hoitamaan turvatoimet hyvin, mutta tästä huolimatta se ei pystynyt estämään savupommin tuomista katsomoon. Ilveksen katsotaan rikkoneen turvallisuusmääräyksiä.

Turvallisuusmääräysten 3.5 -kohdan mukaan seura on vastuussa muun muassa kannattajiensa käytöksestä ottelutapahtumissa. FC KTP:n kannattajat olivat tuoneet otteluun savupommin, jonka he siellä sytyttivät. FC KTP:n katsotaan rikkoneen turvallisuusmääräyksiä.

Rangaistusta määrättäessä kurinpitovaliokunta otti Ilveksen osalta lieventävänä seikkana huomioon sen, että se ei ole ollut kurinpitovaliokunnan käsittelyssä. FC KTP:n osalta kurinpitovaliokunta piti rangaistusta määrättäessä koventavana perusteena sitä, että se on saanut tänä vuonna kurinpitovaliokunnalta varoituksen.

Valitusosoitus:

Tähän päätökseen ei voi rangaistusmääräysten 8 §:n perusteella hakea muutosta Palloliiton valitusvaliokunnalta.

_________________
"Voi jestas sentään! Niin nurkkapatrioottista, tahditonta ja suoraan sanoen kehnoa yleisöä tuskin tapaa toista Suomenmaassa." - 'Etelä-Suomi' - lehti kotkalaisista jalkapallokannattajista 1938


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Loka 18, 2014 5:41 pm 
Poissa
Site Admin
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 6:32 pm
Viestit: 617
Paikkakunta: Hki
Kiitokset jo kaikille osallistuneille! Sakkoa vastaava summa on jo kuitattu seuralle mutta osallistumiset ovat edelleen tervetulleita että homma ei jää muutaman henkilön harteille... Muistakaa, no pyro, no party...

Tilinumero: FI83 1014 3500 1267 07

_________________
Excellent...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Loka 18, 2014 8:19 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 17, 2007 11:34 pm
Viestit: 1010
Meikä heitti muutaman kybän.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Loka 26, 2014 3:41 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Elo 03, 2004 10:53 pm
Viestit: 355
Paikkakunta: Sapokka
Kolehti annettu.

_________________
"If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later" - Bob Paisley -


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ke Loka 29, 2014 10:19 am 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
Loistavaa, vielä olisi kolehdissa tilaa...

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Marras 01, 2014 7:44 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 26, 2007 11:16 pm
Viestit: 628
Paikkakunta: Kotkansaari
Kuva
:lol: :keskari:


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Marras 01, 2014 11:29 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 17, 2007 11:34 pm
Viestit: 1010
Terve vaan vitun homo! :thumbdown:


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Marras 02, 2014 9:53 am 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ma Marras 15, 2004 3:28 pm
Viestit: 3540
Eihän se hölmö ole kuka pyytää, vaan...


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com