KTPkannattajat.com

Kannattajilta kannattajille
Tänään on Pe Kesä 22, 2018 11:35 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: La Loka 31, 2015 11:44 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
Kirjoitin pitkän viestin joka katosi jotenkin. Sopii tähän iltaan... Ei jaksa uudelleen naputella samoja juttuja mutta kokeillaan uudestaan myöhemmin. Joukkue hajonnee aika hyvin ja ehkä hyvä niin. Koska näillä pelimerkeillä ei sellaista joukkuetta saada joka kaudeksi uusista pelaajista rakennettua jolla saisi mitään aikaan niin ehkä nyt pitäisi keskittyä rakentamaan joukkuetta pidemmällä tähtäimellä.

Pointteja:

- Ketkä jatkaa, kenellä oli sopparit ja onko niissä joku liigapykälä?
- Jatkaako Ristilä, pitäisikö jatkaa?
- Vaikuttaako tippuminen uuden katsomon rakentamiseen?
- Jatkuuko positiivinen kehitys kannattajatoiminnassa?
- Kiinnostaako joku GrIFK suurta yleisöä yhtä paljon kuin HIFK?
- Onko Ykkösessä varaa toimitusjohtajaan?
- Onko tulossa kabinettipaikkoja ja jos olisi niin pitäisikö ottaa vastaan?

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Loka 31, 2015 11:50 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Syys 21, 2014 9:52 pm
Viestit: 12
Eiköhän Ristilä ole nähty ja uusi mies saisi kokeilla seuraavaksi.
Samalla joukkuetta pitäisi rakentaa hieman selvemmin sen mukaan miten halutaan pelata, eikä vain keräämällä niitä, joilla on paras CV KTP:n maksukyvyllä.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Marras 01, 2015 3:15 am 
Poissa

Liittynyt: Su Maalis 27, 2005 6:48 pm
Viestit: 1467
Paikkakunta: Miami
Kabinettinousulle kyllä ja Ristilän jatkolle ei.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Marras 01, 2015 12:17 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
KTP:hen tuli täksi kaudeksi 15 uutta pelaajaa. Kun joukkue uudistuu niin paljon ja uudet hankinnat eivät ole luokkaa Messi niin palaset loksahtavat harvoin paikoilleen niin hyvin. Jos palataan 90-luvulle niin silloin samat äijät meinasivat ensin tippua Kolmoseen mutta nostivat myöhemmin joukkueen Liigaan. Pelitapa ja se että pelaajat tiesivät mitä toiset tekivät kompensoivat taidollisia puutteita. Nyt tästä ei ollut tietoakaan. Joukkue oli vain yksilöidensä summa ja yksilöt olivat sitä tasoa ettei tippumista voi pitää yllätyksenä.

Pitäisikö kabinettipaikka ottaa vastaan? Ehkä, mutta jos näin tehdään niin tilanne on sama ensi vuonna. Näkisin että nyt olisi tilaisuus, ehkä jopa pakko, ottaa pari askelta taaksepäin ja yrittää rakentaa runko joka pysyisi kasassa ainakin sen 3-5 vuotta. Siihen tarvitaan pelaajia ja valmentaja jotka ovat sitoutuneet tähän. Ja Kakkoseen ei matkalla saa tippua koska sieltä nousu on vaikeaa. 90-luvulla jatkuvuutta antoi kotkalaisrunko jota nyt ei ole käytössä. Mutta muualtakin tulleet voivat tulla osaksi joukkuetta samalla tavalla, Oksanen, Gio, Kaivonurmi esimerkkeinä.

Jos tämän kauden joukkuetta miettii niin esim. Lody ja Aspegren kelpaisivat koska tahansa osaksi tätä projektia ja runkoa mutta heille löytynee paikka Liigasta jostain HIFK:sta tai PK-35:stä. JvG osoittautui virhealttiiksi ratkaisuhetkillä. Omasta mielestäni Minkenen & Grubo parivaljakko on vain nähty. Äijälä saa varmasti halutessaan paikan liigajoukkueesta. Maalivahti tarvitaan. Pyhärannalle ei kiitos, Sahlgren kelpaisi koska tahansa Hill oli muuten hyvä mutta viimeisestä pelistä jäi paljonkin mietittävää. Anttilainen on kuitenkin loukkaantunut. Sitten on näitä salosia, heimosia ja lehtosia jotka varmasti pärjäsivät Ykkösessä mutta rakennetaanko heidän varaan liigajoukkuetta? Nitti oli ehkä kauden positiivisin yllätys ja hyvin harjoitelleena pärjää Ykkösessä. Kaivonurmella saattaa lopettaminen käydä mielessä. McFaulin jatko olisi tärkeää. Vieläkö se Lewis on Kotkassa, oli kyllä vähintään kummallinen hankinta. Wusulle kiitos mutta ei kättöä pitkällä tähtäimellä.

Mites muualla pelaavat "omat pojat". Mukilla taitaa olla sopimus Honkaan. Kvist? Laitinen? Tyyskän comeback? Pukkia ja Laaksosta taitaa olla turha pariin vuoteen odotella... Tarvonen, Järviniemi, Pasi saavat mielellään jatkaa (ja kehittyä).

Sitten on kysymys siitä mitä Ristilän kanssa tehdään. Sopparia saattoi olla vuosi jäljellä mutta onko eväät jo syöty.

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Marras 01, 2015 4:28 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 17, 2007 11:34 pm
Viestit: 1010
Eipä ole Ristilällä KTP:lle enää mitään annettavaa. Uutta ukkoa puikkoihin vaan. Toivottavasti Ristilä tajuaa ihan itse suksia vittuun Kotkasta. Vittu kun vituttaa tää smurffi.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Marras 07, 2015 12:03 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Tammi 19, 2014 12:11 am
Viestit: 45
Minun jalkapalloymmärrykseni ei riitä arvioimaan Ristilän onnistumista sen tarkemmin, mutta perstuntuma on kuitenkin se, että KTP kuului pelaajamateriaalinsa puolesta kahden huonoimman joukkoon veikkausliigassa ja liigakarsinnassa vastaan tullut PK:35 oli sekin niukasti parempi pelaajakohtaisessa vertailussa, ainakin kahden pelin perusteella. Ei siis mitenkään pahasti alakanttiin mennyt kausi. Mutta jos miettii mikä erotti KTP:n kahdesta muusta nousijasta niin se on pitkäjänteisyys ja jatkuvuus (tai siis niiden puute). Ilveksen ja HIFK:n pelaajisto ei ollut merkittävästi parempi kuin KTP:llä, mutta niiden rungon muodostivat samat pelaajat kuin ykkösessä ja täten toiminnassa oli jatkuvuutta. Ilveksellä runko koostui kokeneista tamperelaislähtöisistä pelaajista ja HIFK:ssa on paljon helsinkiläisiä pelaajia, joilla on yhteisiä kokemuksia jos ei HIFK:sta niin muista pääkaupunkiseudun joukkueista. KTP:llä esimerkiksi puolustus ja maalivahtiosasto meni täysin uusiksi, mikä ei voinut olla näkymättä yhteispelissä. Aika tuttu juttu kotkalaisessa jalkapallossa, että kasataan joukkue vuodeksi kerrallaan ja ja toivotaan hyvää tulosta. Jos on selkeä visio siitä mihin seura on menossa, niin edes putoaminen ei ole suuri katastrofi. Fiilis KTP:n toimistolla on tällä hetkellä luultavasti "mitäs nyt?" eikä kukaan tiedä mikä on ensi kauden tavoite.

Sen sijaan että jossitellaan olisiko jonkun pelaajan kanssa pitänyt tehdä jatkosopimus tai oliko Ristilän taktiikka väärä tai hankkiko KTP vääränlaisia pelaajia kesken kauden, olisi syytä miettiä millä keinoin seura voi kasvaa vakituiseksi liigaseuraksi. Siinä katsannossa pelitapaa ja pelaajavalintoja merkityksellisempi asia on budjetin suuruus. Yksittäisillä kausilla hyvällä joukkuehengellä ja hyvällä yhteispelillä voi päihittää isompia seuroja (kuten HIFK ja Ilves tällä kaudella), mutta fakta on että monen vuoden otannassa sarjasijoitus korreloi kaikkein eniten pelaajabudjetin koon kanssa. Toki eri puolilta maailmalta löytyy esimerkkejä seuroista, joissa loogisuuteen ja jatkuvuuteen perustuvalla toiminnalla saavutetaan vuodesta toiseen parempia tuloksia kuin budjetin perusteella pitäisi olla mahdollista, ja siihen Kotkassakin pitää tottakai pyrkiä. Mutta niin kauan kun KTP:n budjetti on liigassa kolmen pienimmän joukossa, todennäköisyys esim. viidelle peräkkäiselle liigakaudelle ei ole kovin suuri. Millä keinoin budjettia sitten voi kasvattaa talousvaikeuksien keskellä olevassa keskipienessä kaupungissa? Mitään ihmetemppuja ei ole olemassa ja nopein tie huipulle onkin löytää mesenaatti joka on valmis laittamaan miljoonia olosuhteisiin ja joukkueeseen. Tuleeko jollekin edes yksi potentiaalinen nimi mieleen? Kovin vähän taitaa olla kotkalaislähtöisiä miljonäärejä. Ehkä joku kotkalainen pelifirma tekee supercellit ja KTP:llekin liikenee pari milliä vuodessa. Tai ehkä Kotkan satama kokee renessanssin ja sponsoroi KTP:tä siinä määrin kuin Myllykosken paperitehdas MyPaa 90-luvulla. Tuskin.

Asiat voi tehdä niin kuin aina ennenkin ja tyytyä siihen että kerran vuosikymmenessä noustaan liigaan ja ollaan siellä kausi pari. Jotta jotain pysyvämpää muutosta voi tapahtua, seuran pyörittämisen ajattelutavassa pitää tehdä selkeä muutos. Sen sijaan että mietitään miten saadaan yrityksiltä rahat seuraavan kauden läpiviemiseen ja miten saadaan vip-vieraat viihtymään, fokuksen pitää olla kahdessa asiassa, jotka pitkällä aikavälillä tulevat olemaan avainasemassa kassavirran kasvattamisessa:

- yhteisöllisyydessä ja
- yhteiskunnallisessa merkityksessä

Kaiken keskiöön pitää nostaa kannattajat ja toisaalta pitää osata paremmin perustella seuran merkitys ympäröivälle yhteiskunnalle; miksi seuran tukeminen on järkevää, miksi pikkupoikien ja -tyttöjen kannattaa aloittaa harrastaminen KTP:ssä. Mikä on suuressa maailmassa (ja myös Suomessa) SE juttu jalkapallomatseissa käymisessä? Se ei ole jalkapallo itsessään. Jalkapallo ei ole loppujen lopuksi kovin viihdyttävä peli. Juttu on se että pelissä voi kokea samaistumista ja yhteisöllisyyttä muiden ihmisten kanssa. Se että on yhteinen "vihollinen". Se että voi kokea kollektiivista iloa ja surua. Se että ihmisillä on jokin yhdistävä asia iästä, sukupuolesta ja sosiaaliluokasta riippumatta. Ne ovat syitä miksi sadattuhannet ihmiset käyvät kannustamansa joukkueen peleissä esimerkiksi Englannissa. Kuulostaa ehkä itsestäänselvyydeltä, mutta onko KTP:ssä ymmärretty yhteisöllisyyden merkitys? Onko kannatuskulttuuria pyritty edistämään? Onko ymmärretty kausikorttilaisten merkitys? Kausikortin myyminen on helpoin tapa sitouttaa ihminen seuraan. Kausikorttilaista pitää houkutella kausikortin ostoon myös seuraavalle kaudelle. Tällä palstalla on esitetty jo aiemmin idea, että osasta puukatsomoa (tai osasta uutta betonikatsomoa) voisi tehdä kannattajakatsomon. Sen voisi nimetä virallisestikin Ossi Kumpu katsomoksi ja erottaa muusta katsomosta vaikka erivärisillä penkeillä ja sinne pääsisi vain kannattajakausarilla (joka on tavallista kausikorttia edullisempi). Tämä vain yhtenä vaihtoehtona yhteisöllisyyden vahvistamiseksi. Kuinka erilainen olisikaan katsomiskokemus, jos puukatsomossa olisi 15 ihmisen sijaan 500 ihmistä yhtenäisenä kannustusjoukkona? Ei kaikkien tarvitse huutaa ääntään käheäksi, riittää että tunnustaa väriä ja on mukana hengessä.

Yhteisöllisyys on myös seuran perinteiden kunnioittamista ja upean historian esille tuomista. Edellisestä cup-voitosta tuli lokakuun lopussa kuluneeksi 25 vuotta. Miten seura toi asiaa esille? Entä ne kymmenet hienot pelaajat ja ihmiset seuran historiassa? Kannatuskulttuuri syntyy perinteistä. Niitä pitää vaalia. Ei varmaan haittaisi jos Kotkan ulkopuolelta tulevat pelaajat tietäisivät enemmän seuran historiasta. Ehkä se laittaisi yrittämään vähän enemmän esim. silloin kun taistellaan liigapaikasta. Seura markkinoi otteluja viime kaudella ahtaajafutiksella; hyvä idea minusta vaikka kentällä ahtaaja-asennetta ei aina näkynyt. Ahtaaja-sana kuitenkin tiivistää sen missä seuran juuret ovat. Historiasta ja perinteistä puhuttaessa on kuitenkin todettava että seuran nimen ja logon muuttelulla ei saavuteta mitään hyvää. Toivottavasti paluu vanhaan tapahtuu mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Nimi, logo ja paidan väri ovat kaikkein kiintein osa seuraa. Brändin uudelleenluominen on ymmärrettävää jos seuran nimi on Loimaan korikonkarit eikä kukaan ole kuullut siitä kaupungin ulkopuolella. KTP:llä ei sitä ongelmaa ole.

Yhteiskunnallisen merkittävyyden kasvattaminen tarkoittaa sitä, että KTP:n pitää olla muutakin kuin vain urheiluseura. Sen pitää olla enemmän osa ihmisten arkea, sen pitää reagoida ympärillä tapahtuviin muutoksiin ja ottaa kantaa asioihin. Sillä pitää olla arvot, jotka näkyvät powerpoint-esitysten lisäksi jokapäiväisessä toiminnassa. Sen ei pidä sekaantua poliittisiin asioihin mutta ihmisoikeuksien ja tasa-arvon edistämisessä se voi olla suunnannäyttäjä. Se voi tuoda ottelutapahtumissa esille esimerkiksi paikallisia start-up yrityksiä, se voi kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen sekä tukea vähävaraisten perheiden urheiluharrastusta ja ulkomaalaisten kotouttamista. Junioripuolella pitää korostaa (ja toteuttaa käytännössä) kasvatuksellisia arvoja unohtamatta koulunkäynnin merkitystä. Luultavasti näin tehdäänkin jo monissa juniorijoukkueissa, mutta ennen kaikkea pitää osata vaikuttaa ihmisten mielikuviin.

Muutoksen aika on nyt heti!


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Marras 07, 2015 5:18 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Marras 17, 2004 2:29 pm
Viestit: 613
Aamen :thumbup:

Toivotaan että joku lukee kirjoituksen toimistolla ja oikeasti ajattelee asiaa juuri tuolta kantilta.

_________________
Elämä on pelkkää juhlaa kun KTP:n kannattamiseen aikaa tuhlaa!


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Marras 07, 2015 11:00 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 11:27 pm
Viestit: 4998
Paikkakunta: Ossi Kumpu Stand
Tångring kirjoitti:
Minun jalkapalloymmärrykseni ei riitä arvioimaan Ristilän onnistumista sen tarkemmin, mutta perstuntuma on kuitenkin se, että KTP kuului pelaajamateriaalinsa puolesta kahden huonoimman joukkoon veikkausliigassa ja liigakarsinnassa vastaan tullut PK:35 oli sekin niukasti parempi pelaajakohtaisessa vertailussa, ainakin kahden pelin perusteella. Ei siis mitenkään pahasti alakanttiin mennyt kausi. Mutta jos miettii mikä erotti KTP:n kahdesta muusta nousijasta niin se on pitkäjänteisyys ja jatkuvuus (tai siis niiden puute). Ilveksen ja HIFK:n pelaajisto ei ollut merkittävästi parempi kuin KTP:llä, mutta niiden rungon muodostivat samat pelaajat kuin ykkösessä ja täten toiminnassa oli jatkuvuutta. Ilveksellä runko koostui kokeneista tamperelaislähtöisistä pelaajista ja HIFK:ssa on paljon helsinkiläisiä pelaajia, joilla on yhteisiä kokemuksia jos ei HIFK:sta niin muista pääkaupunkiseudun joukkueista. KTP:llä esimerkiksi puolustus ja maalivahtiosasto meni täysin uusiksi, mikä ei voinut olla näkymättä yhteispelissä. Aika tuttu juttu kotkalaisessa jalkapallossa, että kasataan joukkue vuodeksi kerrallaan ja ja toivotaan hyvää tulosta. Jos on selkeä visio siitä mihin seura on menossa, niin edes putoaminen ei ole suuri katastrofi. Fiilis KTP:n toimistolla on tällä hetkellä luultavasti "mitäs nyt?" eikä kukaan tiedä mikä on ensi kauden tavoite.

Sen sijaan että jossitellaan olisiko jonkun pelaajan kanssa pitänyt tehdä jatkosopimus tai oliko Ristilän taktiikka väärä tai hankkiko KTP vääränlaisia pelaajia kesken kauden, olisi syytä miettiä millä keinoin seura voi kasvaa vakituiseksi liigaseuraksi. Siinä katsannossa pelitapaa ja pelaajavalintoja merkityksellisempi asia on budjetin suuruus. Yksittäisillä kausilla hyvällä joukkuehengellä ja hyvällä yhteispelillä voi päihittää isompia seuroja (kuten HIFK ja Ilves tällä kaudella), mutta fakta on että monen vuoden otannassa sarjasijoitus korreloi kaikkein eniten pelaajabudjetin koon kanssa. Toki eri puolilta maailmalta löytyy esimerkkejä seuroista, joissa loogisuuteen ja jatkuvuuteen perustuvalla toiminnalla saavutetaan vuodesta toiseen parempia tuloksia kuin budjetin perusteella pitäisi olla mahdollista, ja siihen Kotkassakin pitää tottakai pyrkiä. Mutta niin kauan kun KTP:n budjetti on liigassa kolmen pienimmän joukossa, todennäköisyys esim. viidelle peräkkäiselle liigakaudelle ei ole kovin suuri. Millä keinoin budjettia sitten voi kasvattaa talousvaikeuksien keskellä olevassa keskipienessä kaupungissa? Mitään ihmetemppuja ei ole olemassa ja nopein tie huipulle onkin löytää mesenaatti joka on valmis laittamaan miljoonia olosuhteisiin ja joukkueeseen. Tuleeko jollekin edes yksi potentiaalinen nimi mieleen? Kovin vähän taitaa olla kotkalaislähtöisiä miljonäärejä. Ehkä joku kotkalainen pelifirma tekee supercellit ja KTP:llekin liikenee pari milliä vuodessa. Tai ehkä Kotkan satama kokee renessanssin ja sponsoroi KTP:tä siinä määrin kuin Myllykosken paperitehdas MyPaa 90-luvulla. Tuskin.

Asiat voi tehdä niin kuin aina ennenkin ja tyytyä siihen että kerran vuosikymmenessä noustaan liigaan ja ollaan siellä kausi pari. Jotta jotain pysyvämpää muutosta voi tapahtua, seuran pyörittämisen ajattelutavassa pitää tehdä selkeä muutos. Sen sijaan että mietitään miten saadaan yrityksiltä rahat seuraavan kauden läpiviemiseen ja miten saadaan vip-vieraat viihtymään, fokuksen pitää olla kahdessa asiassa, jotka pitkällä aikavälillä tulevat olemaan avainasemassa kassavirran kasvattamisessa:

- yhteisöllisyydessä ja
- yhteiskunnallisessa merkityksessä

Kaiken keskiöön pitää nostaa kannattajat ja toisaalta pitää osata paremmin perustella seuran merkitys ympäröivälle yhteiskunnalle; miksi seuran tukeminen on järkevää, miksi pikkupoikien ja -tyttöjen kannattaa aloittaa harrastaminen KTP:ssä. Mikä on suuressa maailmassa (ja myös Suomessa) SE juttu jalkapallomatseissa käymisessä? Se ei ole jalkapallo itsessään. Jalkapallo ei ole loppujen lopuksi kovin viihdyttävä peli. Juttu on se että pelissä voi kokea samaistumista ja yhteisöllisyyttä muiden ihmisten kanssa. Se että on yhteinen "vihollinen". Se että voi kokea kollektiivista iloa ja surua. Se että ihmisillä on jokin yhdistävä asia iästä, sukupuolesta ja sosiaaliluokasta riippumatta. Ne ovat syitä miksi sadattuhannet ihmiset käyvät kannustamansa joukkueen peleissä esimerkiksi Englannissa. Kuulostaa ehkä itsestäänselvyydeltä, mutta onko KTP:ssä ymmärretty yhteisöllisyyden merkitys? Onko kannatuskulttuuria pyritty edistämään? Onko ymmärretty kausikorttilaisten merkitys? Kausikortin myyminen on helpoin tapa sitouttaa ihminen seuraan. Kausikorttilaista pitää houkutella kausikortin ostoon myös seuraavalle kaudelle. Tällä palstalla on esitetty jo aiemmin idea, että osasta puukatsomoa (tai osasta uutta betonikatsomoa) voisi tehdä kannattajakatsomon. Sen voisi nimetä virallisestikin Ossi Kumpu katsomoksi ja erottaa muusta katsomosta vaikka erivärisillä penkeillä ja sinne pääsisi vain kannattajakausarilla (joka on tavallista kausikorttia edullisempi). Tämä vain yhtenä vaihtoehtona yhteisöllisyyden vahvistamiseksi. Kuinka erilainen olisikaan katsomiskokemus, jos puukatsomossa olisi 15 ihmisen sijaan 500 ihmistä yhtenäisenä kannustusjoukkona? Ei kaikkien tarvitse huutaa ääntään käheäksi, riittää että tunnustaa väriä ja on mukana hengessä.

Yhteisöllisyys on myös seuran perinteiden kunnioittamista ja upean historian esille tuomista. Edellisestä cup-voitosta tuli lokakuun lopussa kuluneeksi 25 vuotta. Miten seura toi asiaa esille? Entä ne kymmenet hienot pelaajat ja ihmiset seuran historiassa? Kannatuskulttuuri syntyy perinteistä. Niitä pitää vaalia. Ei varmaan haittaisi jos Kotkan ulkopuolelta tulevat pelaajat tietäisivät enemmän seuran historiasta. Ehkä se laittaisi yrittämään vähän enemmän esim. silloin kun taistellaan liigapaikasta. Seura markkinoi otteluja viime kaudella ahtaajafutiksella; hyvä idea minusta vaikka kentällä ahtaaja-asennetta ei aina näkynyt. Ahtaaja-sana kuitenkin tiivistää sen missä seuran juuret ovat. Historiasta ja perinteistä puhuttaessa on kuitenkin todettava että seuran nimen ja logon muuttelulla ei saavuteta mitään hyvää. Toivottavasti paluu vanhaan tapahtuu mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Nimi, logo ja paidan väri ovat kaikkein kiintein osa seuraa. Brändin uudelleenluominen on ymmärrettävää jos seuran nimi on Loimaan korikonkarit eikä kukaan ole kuullut siitä kaupungin ulkopuolella. KTP:llä ei sitä ongelmaa ole.

Yhteiskunnallisen merkittävyyden kasvattaminen tarkoittaa sitä, että KTP:n pitää olla muutakin kuin vain urheiluseura. Sen pitää olla enemmän osa ihmisten arkea, sen pitää reagoida ympärillä tapahtuviin muutoksiin ja ottaa kantaa asioihin. Sillä pitää olla arvot, jotka näkyvät powerpoint-esitysten lisäksi jokapäiväisessä toiminnassa. Sen ei pidä sekaantua poliittisiin asioihin mutta ihmisoikeuksien ja tasa-arvon edistämisessä se voi olla suunnannäyttäjä. Se voi tuoda ottelutapahtumissa esille esimerkiksi paikallisia start-up yrityksiä, se voi kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen sekä tukea vähävaraisten perheiden urheiluharrastusta ja ulkomaalaisten kotouttamista. Junioripuolella pitää korostaa (ja toteuttaa käytännössä) kasvatuksellisia arvoja unohtamatta koulunkäynnin merkitystä. Luultavasti näin tehdäänkin jo monissa juniorijoukkueissa, mutta ennen kaikkea pitää osata vaikuttaa ihmisten mielikuviin.

Muutoksen aika on nyt heti!


Talteen!! Vuoden postaus 2015! :thumbup: :thumbup: :thumbup: / :thumbup: :thumbup: :thumbup:

_________________
Kuva


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Marras 08, 2015 10:48 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
Täyttä asiaa. Toki jos Ilvekseen ja HIFK:hon lähdetään vertaamaan niin ei ole montaa vuotta kun molemmat pelasivat jossain Kolmosessa. Ja konkursseja ja muita on nähty näilläkin. Ja tämä "tuttu juttu kotkalaisessa jalkapallossa" että joukkue menee täysin uusiksi on melko uusi ilmiö sekin. Valitettava sellainen.

Mutta kuten pointti oli niin jatkuvuutta ja oman toiminnan kehittämistä kokonaisvaltaisesti kaipaisi. Urheilullinen mittari voi jonkun mielestä olla ainoa mittari mutta kuten kahtena viime kautena on nähty on onnistumisen/epäonnistumisen marginaali niin pieni että nousut ja tippumiset voi ratketa yhteen maaliin, virheeseen, tolppaan jne. Ei toimintaa voi näiden perusteella arvioida.

Toimistolla kun näitä luetaan niin ajatellaan että "hyvähän sitä on jotain visioita maalailla mutta meidän pitää kovalla työllä kasata taas rahat ensi kaudeksi". Totta sekin mutta nämä asiat ei sulje pois toisiaan.

Urheilullinen tulos on riippuvainen tuuristakin mutta mitä paremmin asiat tehdään niin tuuria tarvitaan vähemmän menestymisen suhteen. Tavoitteet voisi hyvin asettaa junioritoiminnan määrään ja laatuun, edustusjoukkueen liikevaihtoon, pelaajabudjettiin jne. Maksimoidaan nämä niin maksimoidaan pitkällä aikavälillä tuloskin. Se voi olla mestaruus, mitali tai mitä tahansa.

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com