KTPkannattajat.com

Kannattajilta kannattajille
Tänään on La Kesä 23, 2018 8:43 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 137 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: To Huhti 07, 2011 11:17 am 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 2:02 pm
Viestit: 1052
Paikkakunta: Kotka
Vaikka kausi on vielä kesken, niin koin tarpeelliseksi laatia jo uuden kauden topicin spekulaatioita varten. Uuden valmentajan Lars Ekströmin lausunnot antoivat sen verran paljon ajattelemista.

Olen huolestunut kahdesta asiasta ensi kautta koskien:

1. "Tavoitteena on pikkuisen nuorempi ja kotkalaisempi joukkue"

Aijaa että tavoitteena, ei siis olosuhteitten pakkona vai? Tavoitteena pitäisi olla mestaruus. Kuulostaisi paljon paremmalle.

Eli toisin sanoen miehistä Lind, Holme, Eskola ja Jones tuskin montaa nähdään ensi kaudella KTP:n paidassa. Joukkueessa on jo nyt paljon kotkalaisuutta, eli tästä saa kuvan, että paljon pelaava kokoonpano kotkalaistuisi. Ja kun muualla pelaavia kotkalaisia liigatason pelaajia ei liene kuin Pounds, Harjula ja Ikävalko, niin tuntuu siltä, että jää sen verran luu käteen, että on pakko alkaa ajaa omia junnuja sisään. Näinkö tämä pitää tulkita? Ja siksikö hankittiin nuoria "kasvattava" valmentaja?
Onneksi Lehtorannalla ja Dobraksella on sentään sopimukset.

Lindin ja Holmeen kohdalla on ollut paljon huhuja lopettamisesta.

Jones ilmeisesti omistaa asunnon Joensuussa, mutten millään nää, että olisi Toijalan tyylinen pelaaja. Ellei Toijala sitten valmenna ensi kaudella jo ulkomailla niin kuin huhu sanoo. Ray ja Clifton eivät ole parhaita kavereita, joten en usko hänen Ailusta seuraavan mihinkään.

Eskolan sopimuksessa on optio, mutta kummalla se optio nyt sitten on?

Mielestäni näistä kokeneista pelaajista Jones on saatava jäämään kaikin keinoin. Samoin Miksu ja Jussi on yritettävä pitää, jos vaan mahdollista.


2. "Ulkomaalaisvahvistuksia KTP-valmentaja on tottunut itse katsastamaan Yhdysvalloissa. Niinhän tekee ensi kesänäkin"

Eli pitääkö tämä tulkita niin, että loistavista nykyisistä vahvistuksista kukaan ei ole jäämässä? Miksi lähteä etsimään uusia vahvistuksia, ellei sitten ole pakko. Eli menetetäänkö toisin sanoen lähes kaikki parhaat tämän kauden pelaajat pois?

Huolestuttaa suuresti tällainen mahdollinen liian suuri vaihtuvuus. Ei ole mukavaa kannattaa liian paljon uusia naamoja. Toisaalta en usko, että meillä pitäisi kuitenkaan olla pienimpiä budjetteja liigassa, joten ei kai nyt sentään pelkillä junnuilla ja uusilla jenkeillä lähdetä puuhastelemaan.

Isona toiveena olisi, ettei näitä nykyisiä vahvistuksia tarvitsisi nähdä muiden joukkueiden paidassa. Barrettista on taisteltava. Omien nuorten peluuttaminen ja kehittäminen on hyvä asia jos nähdään, että Joonas Lehtorannassa, Karppisessa, Juustissa ja kumppaneissa on isoa potentiaalia, mutta mitään ns. välivuosia en hyväksy. Kouvot menestyi tällä kaudella yli odotusten nuorella joukkueella, mutta alusta asti oli selvää, ettei sillä joukkueella menestytä pudotuspeleissä. Itse en vastaavanlaista kautta halua tänne. Nuorten sisäänajo on oltava asteittaista ja jos joudutaan tilanteeseen, jossa se on suuressa määrin pakollista, niin silloin seuranjohto on tehnyt viivyttelyllään suuren virheen. Tämä kaikki siis edelleen spekulaatiota. Odotettiinko Ailuksen vastausta liian kauan? Jatkosopimuksia tuskin saadaan tehtyä ilman valmentajan nimeä. Tietysti uusi valmentaja haluaa päättää minkä näköisen joukkueen haluaa ja ketkä siinä pelaavat.

Kai se on uskottava, että tästä vielä hyvä tulee. Onneksi saatiin valmentaja kuitenkin vielä suhteellisen ajoissa, jotta voidaan vielä taistella laadukkaista vapaista pelaajista. Ja onneksi valmentajalla on sentään vähän nimeä, ettei ole täysi keltanokka.

_________________
KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: To Huhti 07, 2011 12:23 pm 
Poissa

Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 10:37 am
Viestit: 604
Paikkakunta: Kotka
Tähän täysin sama!

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=qaXr3atGWXc


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: To Huhti 07, 2011 5:08 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Loka 10, 2006 10:27 am
Viestit: 82
Paikkakunta: Helsinki
Mietin aivan samoja asioita, parempi olisi, jos Ekström olisi vielä pitänyt suunsa kiinni joukkueen tulevaisuudesta ja ihan oikeasti antanut työrauhan. Tuo jenkkikommentti sattui pahasti silmään, vai onko selvää, ettei ensi kaudelle ole rahaa samaan tapaan kuin tällä kaudella? Kaikki ovat kalliimpia ensi kaudella....
Olenko muuten väärässä, kun ymmärsin, että Ailus itse halusi lähteä?

Jotenkin Pihvin puheista voisi päätellä, että seurajohto ei kuitenkaan olisi täysin tyytyväinen Reiskaan kasvattajana; voisi jopa kuvitella, että nuoret pelaajat vanhemmasta Lehtorannasta alkaen ovat tästä valittaneet johdolle. Ans kattoo ny...

_________________
KTP-fani vuodesta 1973.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: To Huhti 07, 2011 5:19 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 2:02 pm
Viestit: 1052
Paikkakunta: Kotka
Miten niin kaikki ovat kalliimpia ensi kaudella? Eikö jokaisesta ole maksettu jo nyt isoja veroja?
Vai tarkoitatko, että pyytävät enemmän palkkaa? Sefton voi olla selvästi kalliimpi sen uskon ja lähes toivon, että pelaa ensi kauden ulkomailla, ettei vaan tarvitse katsoa häntä vihollisen paidassa.

Jos nuorentaminen ja kotkalaistaminen tarkoittaa, että esim. vaan Lind vaihtuu Poundsiin niin ok. Mutta en ymmärrä jos esim. Jonesia ei pidetä. Yksikään kotkalainen pelaaja ei häntä korvaa. Holmesta ja Eskolasta vähintään toisen on jatkettava vaikka Pounds tai Ikävalko tulisi. Ja lisäksi odotan vielä kunnon suomalaista vahvistustakin.

No mutta odotetaan ja katsotaan ehkä kuumenen turhaan.

_________________
KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: To Huhti 07, 2011 5:30 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Loka 10, 2006 10:27 am
Viestit: 82
Paikkakunta: Helsinki
Iveyn kohdalla tuskin muutosta, Barrett vaan uskaltaa pyytää helevetin paljon enemmän kuin viime syksynä, jolloin pelkäsi jäävänsä ilman sopimusta, nyt tarjouksia piisaa. Kauden 2006-07 jälkeen Fieldsille tarjottiin Kotkasta tuplapalkkaa, mutta Topo tuplasi vielä tämänkin... Fields todennäköisesti myös kalliimpi ensi vuonna ihan omasta halustaan.

_________________
KTP-fani vuodesta 1973.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: To Huhti 07, 2011 10:18 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
Olisihan se mukavaa jos omista kasvateista olisi SM-tasolla isoon rooliin mutta uusia tuomaloita ja marttiloita ei taida olla ihan näköpiirissä. Jotenkin kuulostaa siltä että Holme (-79) ja Lind (-80) eivät olisi ensi vuoden joukkueessa mukana. Molemmat ovat pelaajia parhaassa iässä mutta ehkä heillä on muita suunnitelmia... Jenkkirulettiin jos lähdetään niin parempaa kolmikkoa kuin tällä kaudella ei ihan helpolla/halvalla saa... Joneskin on paremmassa kunnossa kuin vuosiin ja hänelläkin olisi varmasti vielä annettavaa.

En sitten tiedä onko talouspuolella pakko tehdä säästöjä mutta lyhyellä tähtäimellä kotkalaisempi ja nuorempi joukkue vahvistettuna uudella jenkkikolmikolla on yksinkertaisesti huonompi joukkue.

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Pe Huhti 08, 2011 7:22 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 10:31 am
Viestit: 549
Ikävalko jatkaa Forssassa. Tosin liigapykälällä, mutta aika vaikee nähdä ainakaan Kotkasta irtoavan tarpeeksi vastuuta ens kaudella, jotta tota pykälää käytettäis.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: La Huhti 23, 2011 5:54 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
Lähtökohdat ensi kauteen ei ole kyllä hyvät. Jos siis Holme, Lind, Jones ja Eskola lopettavat/vaihtavat maisemaa niin kotmainen "runkoa" lähdettäisiin rakentamaan tältä pohjalta:

Robert Juvonen 185 cm
Joel Juusti 195 cm
Joonas Lehtoranta 185 cm
Milos Dobras 197 cm
Juho Lehtoranta 194 cm
Joona Karppinen 192 cm

Poikien tilastoja ei ede viitsi alkaa listaamaan. Juho Lehtoranta pelasi mainituista pelaajista eniten, 15 minuuttia per peli ja teki 6 pistettä peliä kohden. Dobrakselle minuutteja kertyi vajaa 7 per peli. Loput saivat vain jämäminuutteja. Jos joukkueen pitää olla ensi kaudella "kotkalaisempi" niin kuka nostaa tasoaan? Vai tekeekö joku kolmikosta Ikävalko, Pounds, Harjula paluun? Hekin ovat tosin kaikki takamiehiä ja tuskin valmiita isoon rooliin menestyvässä joukkueessa.

Jenkeistä luultavasti haetaan tätä kautta enemmänkin kokoa. KTP:hän oli nytkin ajoittain hukassa levyjen kanssa. Sääli sillä esim. Ivey olisi ollut hauska nähdä ensi kaudellakin. Ivey, Fields ja toinen isompi jenkki?

Jos suomalaispelaajia hankitaan niin paras olisi jos pystyttäisiin hankkimaan pelaajia joista olisi iloa pidemmäksikin aikaa. Tässä ollaan aikaisemminkin onnistuttu, Vekkilät, Heinonen, Ilmonen ja viimeisimpinä Holme ja Lind.

Saa nähdä. Pelkään pahoin että ensi vuonna ei Karhuvuoressa mitalikahveja tarvitse tarjoilla...

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2011 3:11 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 2:02 pm
Viestit: 1052
Paikkakunta: Kotka
Tri Pe kirjoitti:
Ivey, Fields ja toinen isompi jenkki?


Ei kun Lasse-setä haluaa itse käydä amerikassa katsomassa jenkit.

Kotimaisista pelaajista tulee kovaa kilpailua, kun Loimaakin on ilmeisesti saamassa Nuutisen Salosta, Kauhajoki pistää rahaa menemään ja Eskolat ja muut haluavat pelata mestaruudesta.

Toisikohan pääkaupunkiseutulaisten talousvaikeudet joitain pelaajia tännekin?

Korihaitten ja Topon Heinoset kelpaisivat erinomaisesti kuten myös edellä mainittu Nuutinen.

Cliftonin jatko olisi äärettömän tärkeää!

_________________
KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Ti Huhti 26, 2011 6:02 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
Tänään KySassa:

- Kotimaisia menetyksiä KTP pyrkii paikkaamaan hankkimalla tasokkaita nuoria pelaajia, jotka kehittyisivät lisää Kotkassa.
- Fields on itse halukas jatkamaan.
- Esimerkiksi Jeb Ivey on ollut joukkueessamme hieno johtaja, mutta on Ekströmin asia arvioida minkälaisen pelinjohtajan hän joukkueeseen haluaa.
- Myös paluumuuttajat ovat mahdollisia, nimiä mainitsematta.

Ei tämä nyt ihan kauhealta kuulosta... Holmeen ja Lindin lopettamiset mainitaan myös. Samoin Jonesin kova palkkapyyntö.

Itse kyllä lähtisin siitä että sekä Ivey että Fields jatkaisivat. Sitten Jonesin maiseman vaihdon myötä joku hieman Barrettia isompi toinen jenkki. Tämän lisäksi vaikka Harjula (tai Pounds, Ikävalko) takaisin Tampereelta ja joku isompi suomalainen roolipelaaja ottamaan pari levyä ja virhettä per peli. Lisäksi vähän isompia minuutteja Lehtorannalle ja Dobrakselle.

Takamiesrotaatio Ivey, Lehtoranta, Harjula.
Isot miehet Fields, uusi jenkki, Dobras, uusi suomalainen korinaluspeluri.

Uuden jenkin pitää pystyä myös haastamaan 1-1 tilanteissa naama korille päin mutta muuten voi/pitää olla hieman Barrettia isompi. Ellei Jones jatka tai saada todella laadukasta isoa suomalaista pelaajaa.

Valitettavasti jäänyt sen verran vähälle Korisliigan seuraaminen muuten kuin KTP:n osalta että en pysty edes heittämään nimiä ilmoille näistä "tasokkaista nuorista kotimaisista". Anyone?

edit: Eskolasta ei muuten KySassa sanottu mitään...

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Ti Huhti 26, 2011 6:45 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 2:02 pm
Viestit: 1052
Paikkakunta: Kotka
Sanomalehti Länsi-Suomi: http://www.ls24.fi/koripallo/työ_jäi_kesken_3092906.html

"KTP oli tuoda pronssipelin
Uuteenkaupunkiin

Pohitullissa Korihait oli koko kauden liki lyömätön, mutta esimerkiksi kauden viimeisessä kamppailussa kaukana kotoa aivan vastaantulija.

Lähellä toki oli, että pronssimitalit olisi ratkaistu Pohitullissa.

– Kotka mietti tosissaan pronssiottelun siirtämistä Uuteenkaupunkiin. Aloite tuli Kotkan puolelta, sillä he pelkäsivät, ettei heille tulisi lainkaan yleisöä, Westerholm paljastaa.

Viime hetkellä KTP veti kuitenkin homman puihin. Ehkä Kotkassa tajuttiin, ettei pronssien vieminen Pohitullin hornankattilasta olisi ollut kovinkaan helppoa."

:roll:

Tri Pe kirjoitti:
Itse kyllä lähtisin siitä että sekä Ivey että Fields jatkaisivat.


Ekströmin pitäisi tietää haluavansa heidät jo nyt jos haluaa. En usko, että lähtee yhden jenkin takia amerikkaan etsimään pelaajia, vaan haluaa luoda joukkueen itse. Ja jos ei löydä pelaajia amerikasta, niin voi olla jo Iveyn ja Fieldsin kohdalla liian myöhäistä.

Tri Pe kirjoitti:
Valitettavasti jäänyt sen verran vähälle Korisliigan seuraaminen muuten kuin KTP:n osalta että en pysty edes heittämään nimiä ilmoille näistä "tasokkaista nuorista kotimaisista". Anyone?edit: Eskolasta ei muuten KySassa sanottu mitään.


Eskolasta oli jo KySassa aiemmin. Ei sano ettei jatka Kotkassa, mutta haluaa tavoitella mestaruutta.

Nuorista pelaajista Topon Mikko Sandbergilla olisi ainakin pituutta 209cm. 20 vuottakin vaan. Pelitaidoista vaikea sanoa, mutta olen nähnyt heittävään sisään myös kolmosviivan takaa. Pelannut pääosin divaria.

Hongan Kopio on tehnyt vaikutuksen rohkeudellaan ja heittotaidoillaan. Ehkä meidän Juvonen on jo aika saman tyylinen pelaaja tosin jos jatkaa.

Luulen, että divarista tai pääkaupunkiseudulta tulevat nämä nuoret lahjakkuudet jos niitä saadaan.

_________________
KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Ti Huhti 26, 2011 7:20 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 2:02 pm
Viestit: 1052
Paikkakunta: Kotka
Miten sopisi paluumuuttajaksi muuten Jouko Järvinen?
Menikö viime kauden jälkeen Saksaan. Eihän hän Lappeenrannassa ainakaan surkea ollut.

_________________
KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Pe Huhti 29, 2011 5:26 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 2:02 pm
Viestit: 1052
Paikkakunta: Kotka
Alkaa huolestuttaa ensi kauden KTP. Etelä-Suomen sanomat kertoo, että Clifton on tyrkyttänyt itseään Lahteen. Ilmeisesti on jo niin kova joukkue tiedossa, että voidaan parhaimmasta päästä päästää viime kauden pelaajia poiskin. Millä ihmeellä tänne voi houkutella muitakaan vahvistuksia, jos ei pysty pitämään edes avainpelaajia?

Ilkka Vuori valitsi kauhajoen.

Matti Nuutinen meni Loimaalle.

Lahti sai Sami Pekkolan. Lisäksi Ville Mäkäläinen, Eldar Skamo ja Sad Niskanen ovat tyrkyllä Lahteen.

Kaunisto ilmeisesti menossa Katajaan.

Huonolta näyttää. Vaikea uskoa, että tänne olisi mitään Iisaloa ja kumppaneita tulossa.
Taistellaanko Lappeenrannan ja Kouvojen kanssa sarjapaikasta?

_________________
KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: Pe Huhti 29, 2011 11:02 pm 
Poissa

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 10:33 pm
Viestit: 626
Clifton oli kyllä hyvä, mutta ensi kaudella taas vuoden vanhempi... eihän ikä toki kaikkea tarkoita, mutta uskon miehen hintalapun olevan aika huikea.
Itse odotan ensi kaudelle muunmuassa Juho Lehtorannalle ja Milosille huomattavan suurta roolia. Molempien pitäisi olla ensi kaudella lähellä aloitusviisikkoa, sillä muuten alkaa olla kyse entisistä lahjakkuuksista. Ainakin itselläni on näyttöjen perusteella kovat odotukset, valmennus on ollut hyvää ja tärkeitä minuutteja tullut. Nyt on aika antaa vastuuta.
Periaatteessa tarvittais miehet Holmeen ja Lindin ruutuihin. Eli jostain heittävä takamies ja yksi tuuraaja pitempään päähän. Vois olettaa, että otettais jenkkipointti ja 2 isoa miestä. Näin itse tekisin. Se antais tilaa myös Lehtorannalle ja Dobrasille.

Ei ole kiire, LeOrme. :wink:


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KTP 2011/2012
ViestiLähetetty: La Huhti 30, 2011 9:29 am 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8739
Paikkakunta: Hki
KTP Fever kirjoitti:
Clifton oli kyllä hyvä, mutta ensi kaudella taas vuoden vanhempi... eihän ikä toki kaikkea tarkoita, mutta uskon miehen hintalapun olevan aika huikea.
Itse odotan ensi kaudelle muunmuassa Juho Lehtorannalle ja Milosille huomattavan suurta roolia. Molempien pitäisi olla ensi kaudella lähellä aloitusviisikkoa, sillä muuten alkaa olla kyse entisistä lahjakkuuksista. Ainakin itselläni on näyttöjen perusteella kovat odotukset, valmennus on ollut hyvää ja tärkeitä minuutteja tullut. Nyt on aika antaa vastuuta.
Periaatteessa tarvittais miehet Holmeen ja Lindin ruutuihin. Eli jostain heittävä takamies ja yksi tuuraaja pitempään päähän. Vois olettaa, että otettais jenkkipointti ja 2 isoa miestä. Näin itse tekisin. Se antais tilaa myös Lehtorannalle ja Dobrasille.


Samoilla linjoilla. Jotenkin sellainen fiilis että ensi kauden joukkue ei tule olemaan yhtä kova kuin tämän vuoden joukkue. Ikävä homma mutta ehkä välttämätöntä. Joskus pitää ottaa askel taaksepäin ennen kuin voi ottaa kaksi eteenpäin. Lehtorannalle ja Dobrakselle mahdollisuus näyttää mihin pystyvät. Hankitaan joku/joitakin kotimaisia pelaajia jotka sitoutuvat parin-kolmen vuoden projektiin jonka tavoitteena on mestaruus esim. kaudella 2013-14.

Tämän kauden joukkue hajoaa, sille ei voi mitään. Ja sen uudelleenrakentaminen niin että joukkue olisi yhtä hyvä tai parempi ensi kaudella on vaikeaa. Ja kallista.

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 137 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com