KTPkannattajat.com

Kannattajilta kannattajille
Tänään on Ti Marras 21, 2017 8:41 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 109 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Kokkailuotsikko
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:07 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8720
Paikkakunta: Hki
Jos joku luki kokkeliotsikko niin luki väärin... Täällä keskustellaan todellakin ruuanlaitosta ja vaihdetaan reseptejä toisten kokkikolmosten kanssa.

Aloitan pelin hieman varovaisesti omalla illallisellani:

Kebab italiansalaatin kera

1 kpl Kebab XL valmisruokatuotteita
1 rasia (200g) Saarioisen italiansalaattia

Aseta kebabhampurilainen lautaselle ja anna lämmetä mikroaaltouunissa n. 1 minuutti. Avaa italiansalaattirasia ja kaada sisältö lautaselle. Nautitaan omenamehun kera.

Jaa miltä tämä maistuu? Paskalta. Valmiskebab on oksettavan makuista, kastikketta ei oletustani vastoin ole lainkaan. Lihapitoisuus kebablihassa oli 93%, mausta päätellen suurin osa oli kuitenkin juuri näitä teurastamojen ylijäämätuotteita jotka eivät kelpaa edes minkkien ruuaksi. Pietarsaaressahan tämä oli valmistettu, eikö siellä niitä minkkitarhojakin ole... Sämpylästä tulee mikrossa pehmä ja nihkeä. Italiansalaatti nyt vielä menettelee.

Kokonaisarvosana: 0,5 tähteä ja sekin tulee pääasiassa omenamehulle.

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:18 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Heinä 23, 2004 10:34 am
Viestit: 54
kerpeles, juuri sain kanakeiton tehtyä joten laitetaan resepti tännekin

7 dl vettä
1 ½ kanaliemikuutiota
1 pss purjo-peruna sekoitusta
1 pss keittojuureksia
400 g kanaa
100 g pippurisulatejuustoa
sekä currya mausteeksi

peruna-purjo, kanaliemi, kasvikset ja kana sekoitetaan kiehuvaan veteen. Keitellän n. 8 min, lisätään sulatejuusto ja curry. Keitto on valmis kun juusto on sulanut. Tän kerran kokkaukselle 3½ tähteä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:32 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 5:33 pm
Viestit: 4277
Paikkakunta: 48130
Gary-sedän illallinen: Kalaa riisipedillä

1 pussi Uncle Ben´s express riisiä chinese style rice

1 purkki tonnikalaa a´80g (vedessä)

kurkkusalaattia ja punajuuriviipaleita pirkan malliin.

Avaa mikro ja putsaa edellisen aterian räjähteet. Repäise riisipussin kulma auki ja aseta mikroon 2min. Nyt on hyvää aikaa avata se peltipurkki ja kaataa sisältö kertakäyttö lautaselle. Pling ja riisit päälle. Koristellaan kurkkusalaatilla ja punajuuriviipaleilla. Huuhdellaan setti alas light kokiksella.

Ja miltäs tämä maistuu? Ei oikeastaan miltään. Ei hyvää eikä pahaa, mutta mahaan saa täytettä. Helvetin kuivaakin vielä. (eli enempi kurkku salaattia)

Arvosana: 2/5 tähteä. Ehkä kolmaskin tähti olisi irronnut, jos olis voimat riittänyt punajuuri purkin aukaisemiseen.

_________________
"Pukuni alkaa olla viittaa vaille valmis." -Elvis Presley


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:43 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 27, 2005 4:20 pm
Viestit: 346
Paikkakunta: Hermanni
Tripelle kebabin vääntö ohjeet... löysin tän joskus netistä, otin ohjeet talteen, mut en oo itse vielä ehtinyt testaamaan.

jos joku joskus testaa niin kertokaa kannattaako kokeilla!

linkki: Kebab ohje

_________________
портовый грузчик


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:46 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Maalis 27, 2005 6:48 pm
Viestit: 1465
Paikkakunta: Miami
C´mon Kotka kirjoitti:
Tripelle kebabin vääntö ohjeet... löysin tän joskus netistä, otin ohjeet talteen, mut en oo itse vielä ehtinyt testaamaan.

jos joku joskus testaa niin kertokaa kannattaako kokeilla!

linkki: Kebab ohje


Kokeiltu on ja ihan hyvää tulee. Parempaa kuin huonoimmista kebab-ravintoloista, ei tosin lähellekään yhtä hyvää kuin parhaista.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:48 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: To Heinä 14, 2005 2:06 am
Viestit: 2359
Paikkakunta: pihalla
Pastaa tomaattikastikkeen ja juuston kera

Keitä makaroonia. Lisää ketsuppi sekä juustoraaste. Nauti, tai syö. Ihan miten vaan.

_________________
Too drunk to fuck.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 9:57 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Heinä 22, 2005 4:44 pm
Viestit: 2919
Paikkakunta: 48100
Vuohenjuustolla kuorrutettu Chateaubriand

Ainekset:
1 rkl Voita
4 kpl Sisäfileepihvejä
Suolaa
Mustapippuria rouhittuna
200 g Vuohenjuustoviipaletta
2 Pihvitomaattia viipaleina
4 rkl Oliiviöljyä


Ohje:
Suolaa ja pippuroi huoneenlämpöiset pihvit.
Ruskista pihvien (á 160 g) pinta kuumalla pannulla (ruskistuneessa rasvassa) ja kypsennä pannulla n. 2 min.
Loppukypsennä pihvejä 200 asteisessa uunissa uunipannulla noin 4 min.
Asettele juustoviipaleet pihvien päälle ja laita takaisin uuniin. Nosta uunin lämpötila 250 asteeseen ja kytke ylälämpö.
Ruskista juuston pinta kauniiksi ja anna pihvien vetäytyä 2 min. ennen tarjoilua.
Aseta tomaattiviipaleita lautasen keskelle, ripottele pinnalle ruohosipulia ja laita lopuksi pihvi niiden päälle..
Valuta hieman hyvää oliivi-öljyä ympärille kastikeeksi ja tarjoa heti.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:03 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 11:27 pm
Viestit: 4990
Paikkakunta: Ossi Kumpu Stand
Kanaa riisipedillä:

8 dl vettä
2 kpl lihaliemikuutioita
4 dl riisiä
2-4 kpl Kanankoivet tai rintapalat (marinoidut)

Ota vuoka. Laita riisit pohjalle. Kiehauta vesi ja lisää lihaliemikuutiot veteen. Laita kanat riisin päälle ja vedet perään. Uuni 225 astetta ja 50-60min.

Vóila!!

_________________
Yksi kaupunki, yksi seura, yksi rakkaus. KTP!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:07 pm 
Poissa

Liittynyt: Pe Tammi 07, 2005 1:04 pm
Viestit: 2766
Paikkakunta: 48100
Darra-aamuna heräät Kotipizzan laatikko kainalosta.
Lyö pizza mikroon pariksi minuutiksi.

Kaikki tämä olettaen että olet jättänyt aamuksi joitain laatikon pohjalle.
Bueno.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:11 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ke Heinä 07, 2004 8:20 pm
Viestit: 8720
Paikkakunta: Hki
Nicke kirjoitti:
Darra-aamuna heräät Kotipizzan laatikko kainalosta.


Luin ensin että "heräät aamulla Kotipizzan vierestä laatikosta"... :roll:

_________________
There's only one Joel from Salford!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:18 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: Ma Marras 15, 2004 3:28 pm
Viestit: 3540
Jes! Tätä olen odottanut. Onneksi Tohtori avasi pelin...

En nyt tarkoita, että kävisin heti rehentelemään mahtiresepteilläni, mutta hyvä homma.

Sen verran voin kuitenkin sanoa, että kinkku- tahi muutakaan kiusausta ei tule pitämän uunissa liian kauan. Ainakaan yli neljää tuntia, kuten minulla tuossa viime viikonloppuna pääsi käymään omilla henk.koht. jatkoillani... Hajuhaitathan tällaisessa tapauksessa pahimmat ovat - hyi v*ttu mikä käry!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:20 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 26, 2005 12:35 pm
Viestit: 1254
Kropon kokkailusettejä odotellessa.... :oops:

_________________
Negatiivisuus levii nopeemmin


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:23 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 11:27 pm
Viestit: 4990
Paikkakunta: Ossi Kumpu Stand
PANNUKAKKU!

1 ltr Maitoa
4 Munaa
1 dl Ruokaöljyä
n.6dl Vehnäjauhoa
1 tl Suolaa
1 1/2 tl Leivinjauhetta
4 rkl Sokeria

Sekoita noi ja lisää jauhoa jos on liian löysää. Uuniin 225astetta ja n.30 minsaa. Tarjoillaan kaupan halvimman hillon kera.

-edit- 1 muna lisätty

_________________
Yksi kaupunki, yksi seura, yksi rakkaus. KTP!


Viimeksi muokannut #44 päivämäärä Su Elo 23, 2009 9:48 pm, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Touko 02, 2006 10:37 pm 
Poissa
Avatar

Liittynyt: To Heinä 08, 2004 5:33 pm
Viestit: 4277
Paikkakunta: 48130
Maksalaatikko brutal

Rusinoilla tai ilman. Avataan "suklaapatukkamaisesti" toisesta päästä ja nautitaan kylmänä. Suositellaan lievää etukeno- ja haara-asentoa murenemisvaaran takia. Hyvää! Oikeesti!

_________________
"Pukuni alkaa olla viittaa vaille valmis." -Elvis Presley


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ke Touko 03, 2006 12:08 pm 
Poissa

Liittynyt: Su Elo 21, 2005 6:32 pm
Viestit: 117
GWL kirjoitti:
Maksalaatikko brutal

Rusinoilla tai ilman. Avataan "suklaapatukkamaisesti" toisesta päästä ja nautitaan kylmänä. Suositellaan lievää etukeno- ja haara-asentoa murenemisvaaran takia. Hyvää! Oikeesti!



taidatkin olla varsinainen kulinaristi :D .


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 109 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com